Rent a Car Inchirieri auto

Inchirieri auto Baia Mare, Maramures

Baia Mare,
Str. Bogdan Voda, nr. 3E

Email:
office@rentacarbaiamare.ro

Telefon mobil:
0723.600.650, 0744.705.873

Telefon/Fax:
0262.225.296


Pentru orice orice ocazie (calatorii de afaceri sau turistice, nunti si evenimente, defectiuni ale autoturismelor proprii, primirea unor oaspeti etc.), va stau la dispozitie autoturisme moderne la cele mai mici preturi.

Servicii oferite

  1. Inchirieri auto fara sofer
  2. Inchirieri auto cu sofer
  3. Transfer auto aeroport sau alte localitati
  4. Turul Maramuresului

Tarife de inchiriere

ClasaModelNumar de zile / Pret pe zi
1-34-78-1415-30
Premium PlusNissan Quasquai
1.8 diesel 2014
60 €55 €50 €45 €
PremiumVolkswagen Tiguan
2.0 diesel 2010
50 €45 €40 €35 €
CompactSkoda Rapid
1.6 diesel 2015
40 €38 €35 €30 €
CompactNissan Quasquai
1.6 benzina 2007
40 €38 €35 €30 €
Economic PlusRenault Clio
1.6 diesel 2013
33 €30 €28 €25 €
CompactSkoda Octavia III
1.6 diesel 2015
40 €38 €35 €30 €
EconomicFord Fiesta
1.2 benzina 2011
30 €28 €25 €23 €
EconomicSkoda Fabia
1.2 benzina 2010
30 €28 €25 €23 €
CompactPeugeot 308
1.6 diesel 2016
40 €38 €35 €30 €

CONTRACT DE INCHIRIERE

Nr................... din .....................

I. PARTILE

Incheiat azi……………….. intre SC CALEA LACTEE SRL cu sediul in Baia Mare, Str.Victoriei, nr.83K, CUI.8638501, J.24/ 194/ 1996 reprezentata de Iosif Silaghi Simona Cleopatra in calitate de LOCATOR.

si SC/ D-nul/ D-na ……………………………………………………………….. cu sediul/ domiciliul in………………………………………, str. ………………………. Nr. ……………...., CUI+J / C.I. ….……………………………………, Delegat / CNP …………………… …………………………………………. in calitate de CHIRIAS al autoturismului :……………………………….. cu nr. de inmatriculare …………………

II. CONDITII DE INCHIRIERE

Chiriasul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

- varsta minima 21 - 25 ani impliniti (depinde de tipul masinii) si maxim 75 ani

- sa posede permis de conducere valid de minim 1 an

- sa prezinte in original si in copie urmatoarerle documentele:

a) buletin sau carte de identitate pentru cetatenii romani,

b) pasaport pentru cetatenii straini sau cu dubla cetatenie

c) permis de conducere

Chiriasul va fi in culpa daca nu se foloseste de autoturism ca un bun proprietar.

III. PREDAREA SI RETURNAREA AUTOTURISMULUI

- Autoturismul va fi inchiriat in bune conditii fara defecte . Orice plingere referitoare la starea tehnica a autoturismului va fi adusa la cunostinta Locatorului in momentul predarii.
Data si ora predarii autoturismului :……………………………...
Locul predarii autoturismului : …………………………………..

- Chiriasul va returna autoturismul in starea tehnica in care l-a preluat , impreuna cu documentele si echipamentele acestuia, la data si locul stabilite in contract.
Data si ora returnarii autoturismului :……………………………
Locul returnarii autoturismului :…………………………………

- Returnarea autoturismului se va face de catre Chirias in ziua si la ora prestabilite in contract avand si posibilitatea de prelungire a acestuia printr-un act aditional intocmit in urma unei intelegeri prealabile cu Locatorul. Pentru o intirziere mai mare de 2 ore a termenului de retur al masinii Chiriasul va plati inca o zi de inchiriere. Orice intirziere va fi anuntata telefonic cu cel putin 5 ore inaintea orei de returnare a autoturismului prestabilita in contract. In caz contrar Locatorul are dreptul sa anunte furtul autoturismului la politie. In cazul returnarii autoturismului de catre Chirias mai repede decat data stabilita in contract din motive personale se va retine un comision de 20% din valoarea fiecarei zile ramase neefectuate.

- Predarea autoturismului se va face cu o limita de km de 400km/zi pt. perioada 1-3 zile in tara iar pt. extern pt. orice perioada si pentru fiecare km de depasire a acestei limite chiriasul va achita suma de 0.15 euro Locatorului

- Predarea autoturismului se va face curat si cu rezervorul plin, la fel urmand sa se faca si returnarea acestuia. In caz contrar Locatorul va incasa contravaloarea combustibilului la pretul de 2 euro/l, respectiv 35 lei contravaloarea unei spalari a autoturismului interior si exterior .

IV. CONDITII DE UTILIZARE A AUTOTURISMULUI

Chiriasul se obliga : - sa nu transporte pasageri sau bunuri contra cost

- sa nu tracteze un alt autoturism sau nimic altceva.

- sa nu foloseasca autoturismul pentru curse sau alt gen de concurs

- sa nu conduca autoturismul daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor, sau altor substante

- sa foloseasca autoturismul numai pe drumuri europene, nationale sau judetene care sa aiba obligatoriu strat asfaltic (exclus drum de piatra, de pamant sau forestier)

- sa nu cesioneze, subinchirieze, vanda acest contract, sa nu realizeze acte de

asociere privind bunul inchiriat, sa nu incredinteze volanul autoturismului altor persoane

- sa nu garanteze imprumuturi sau obligatii pt. el sau pt. altii cu bunul inchiriat

- daca doreste sa paraseasca teritoriul Romaniei cu autoturismul inchiriat sa solicite obligatoriu acordul scris al Locatorului.

- sa nu foloseasca autoturismul in contradictie cu legile romane si cu regulile de circulatie valabile pe drumurile publice, pe intreg teritoriul statului roman si in afara granitelor acestuia, dupa caz.

In cazul defectarii autoturismului - sa anunte imediat telefonic Locatorul ( max.1 ora ) .

a) daca defectiunea aparuta nu se datoreaza proastei utilizari a autoturismului de catre Chirias nu si in cazul unui accident,Locatorul se obliga sa-i puna la dispozitie un alt autoturism de aceeasi speta in aceeasi valoare, in masura in care are autoturisme disponibile. Daca Locatorul nu are nici un alt autoturism disponibil, se obliga sa returneze banii aferenti perioadei de inchiriere ramase neefectuata .

b) daca defectiunea aparuta se datoreaza proastei utilizari a autoturismului de catre Chirias, chiar si in cazul anui accident de culpa comuna, Locatorul nu se obliga la nici un fel de despagubiri ( nici returnarea banilor, nici predarea altui autoturism in valoarea contractului ).Chiriasul va duce autoturismul pentru reparatii dupa o intelegere prealabila cu Locatorul , doar intr-o reprezentanta a marcii autoturismului pe care l-a inchiriat, iar daca in zona respectiva nu exista, reparatiile care nu intra sub incidenta asigurarii vor fi facute doar in service autorizat pe cheltuiala Chiriasului.

c) in cazul in care Chiriasul va depasi granitele tarii acesta se obliga sa suporte toate reparatiile care nu intra sub incidenta asigurarii, facute obligatoriu intr-o reprezentanta a marcii autoturismului sau intr-un service autorizat.

V. PLATA

Chiriasul se obliga - sa achite la preluarea autoturismului in totalitate sau esalonat contravaloarea inchirierii …………………………………………………………………. conform contractului: cash, cu card sau prin virament bancar in contul IBAN deschis la Banca Transilvania, RO17 BTRL RONC RT0V 1575 2801.

- sa achite o suma reprezentand o garantie restituibila la sfarsitul contractului dupa predarea in bune conditii a autoturismului, garantie diferentiata in functie de tipul autoturismului : 150€ - 300 € .

- sa suporte toate costurile legate de participarea la trafic : taxe de parcare, taxe de autostrada, orice tip de amenzi de care se face vinovat in perioada de derulare a contractului precum si a celor care sosesc retroactiv pe numarul si adresa autoturismului raportat la perioada de inchiriere.

- sa achite la predarea autoturismului in cazul deteriorarii ori pierderii celor mai jos mentionate, urmatoarele taxe:

· 150 E in cazul deteriorarii sau pierderii actelor autoturismului

· 100 -200 E in cazul pierderii sau deteriorarii cheilor

· 90 E in cazul deteriorari sau pierderii uneia din roti, genti, inclusiv rezervei

· 50 -100 E in cazul spargerii sau deteriorarii oglinzilor retrovizoare

· 50 E in cazul deteriorarii sau pierderii cricului, cheilor de roti, antenei radio

· 250 E in cazul deteriorarii casetofonului sau boxelor

100-450 E pentru ori ce alt tip de deteriorare constatata la returnarea masinii altele decat cele care nu intra sub incidenta asigurarii sau cele stipulate in procesul verbal de predare-primire, incheiat intre parti la preluarea autoturismului, suma retinuta fiind evaluata de catre un service autorizat.

VI. ASIGURAREA

Autoturismul este asigurat CASCO in categoria special destinata inchirierilor.

Chiriasul precum si ceilalti participanti la calatorie nu sunt asigurati de catre Locator.

Locatorul nu va fi raspunzator de distrugerea sau de furtul nici unui bun apartinind Chiriasului sau insotitorilor acestuia pe parcursul derularii contractului.

Chiriasul se obliga in cazul unui accident care a fost produs din vina lui sa suporte plata unei francize in valoare de 100€, 150€ sau 250€ depinde de clasa din care face parte masina si 50€ pentru stationarea autoturismului in service, zile necesare reparatiilor. Aceste sume reprezinta valoarea depozitului.

Chiriasul se obliga sa plateasca franciza si stationarea in service si daca accidentul nu a fost produs din vina lui dar reparatiile autoturismului trebuiesc decontate pe polita CASCO (ex.-lovirea unor persoane, animale sau accident cu alt vehicul care nu are RCA ).

Chiriasul in cazul in care este implicat intr-un accident care nu este produs din vina lui iar reparatia nu se deconteaza pe asigurarile noastre, nu va plati nici o suma de bani.

Chiriasul in cazul unei daune totale a autoturismului produse din vina lui se obliga sa plateasca restul ratelor ramase restante din valoarea politei de asigurare Casco.

Chiriasul se obliga sa plateasaca daunele produse celorlalte autoturisme implicate intr-un accident produs din vina sa, daca acestea (daunele) nu sint suportate de catre societatile de asigurare, indiferent de motiv.

Daca Chiriasul conduce autoturismul in contradictie cu cele stipulate in contract si deterioreaza autoturismul in vreun fel iar asiguratorul nu face rambursarea daunei, acesta va fi obligat sa suporte plata intregii reparatii ce se va face autoturismului inchiriat.

VII. CLAUZE IN CAZ DE ACCIDENT SAU DE FURT

a) In caz de accident Chiriasul are obligatia sa obtina :

- numele si adresa celorlaltei parti implicate in accident

- documentele constatatoare ale avariei produse in urma accidentului, intocmite de politie, impreuna cu testul de alcoolemie si sa prezinte la firma anexa 2 de la politie necesara societatii de asigurare, autorizatia de reparatie emisa de politie, copii dupa actul de identitate, permisul de conducere, certificatul de inmatriculare, asigurarea RCA a celorlalte autovehicule implicate in accident sau sa complecteze constatul amiabil.

b) In caz de furt Chiriasul are obligatia – sa asigure autoturismul mai intai impotriva furtului prin inchiderea acestuia precum si prin activarea sistemelor de alarma daca acestea exista in dotarea autoturismelor

          - sa nu tina sau lase nici un act in autoturism, ci sa le pastreze la el inpreuna cu actele proprii

          - sa anunte furtul autoturismului la cel mai apropiat post de politie existent in zona, precum si pe Locator in cel mai scurt timp posibil (telefonic in max.1/2 ora ).

VIII. CLAUZE FINALE

Prezentul contract intra in vigoare in momentul semnarii lui in doua exemplare originale de catre cele doua parti si reprezinta titlu executoriu pentru recuperarea pagubelor in instanta, in cazul nesolutionarii pe cale amiabila a oricaror divergente aparute pe perioada derularii prezentului contract. Instanta competenta in solutionarea litigiilor este cea din localitatea unde are sediu Locatorul.

Locatorul SC. CALEA LACTEE SRL prelucrează datele cu caracter personal potrivit Regulamentului (UE) 2016/679 al PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI CONSILIULUI EUROPEI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, în scopul realizării atribuțiilor, drepturilor și obligațiilor ce îi revin potrivit legii, raporturilor stabilite între diverse părți, în vederea ducerii acestora la îndeplinire, precum și a prezervării securității proprietății, bunurilor și persoanelor. Aceste date ne permit să realizăm obligațiile noastre legale față de statul român, dumneavoastră sau firma, precum și evitarea riscurilor privind securitatea.

SC. CALEA LACTEE SRL ia măsuri de securizare a datelor cu caracter personal, accesul la ele fiind permis numai persoanelor îndreptățite, acestea nefiind prelucrate în alt scop decât cel declarat.

 

LOCATOR                                                              CHIRIAS

SC. CALEA LACTEE SRL.

SIMONA IOSIF SILAGHI